When life gives you curves,
you have to show them!

Wij zijn ervan overtuigd dat elke bruid moet stralen op haar speciale dag. Ook als je een maatje meer hebt, want beauty comes in all sizes! Daarom vinden we het belangrijk dat jouw droomjurk perfect past bij jouw figuur en ook jij een ruime keuze aan trouwjurken hebt. Bij Cermo Curves vind je voor alle figuren een perfecte jurk. Daar zijn we van overtuigd. We zijn de enige bruidswinkel in België die zich volledig focust op curvy dresses vanaf maatje 46 en dat maakt ons zo uniek.

 

Cermo Curves laat iedere vrouw met een maatje meer stralen.

Geïnspireerd op verhalen van echte vrouwen en onze ervaring in het vak kunnen we concluderen dat er veel te weinig aandacht is voor de plus size brides onder ons. We weten dan ook als geen ander dat de zoektocht naar een trouw- of avondjurk, in een grotere maat veel stress kan opleveren. Daarom creeërden we Cermo Curves, een bruidsboetiek die zich enkel op curvy vrouwen focust, vol prachtige trouw- en avondjurken in alle soorten pasvormen en stijlen. Hier willen we onze mooie volslanke bruiden een magische paservaring aanbieden. Een veilige plek waar je in alle rust kan zoeken naar jouw droomjurk omringd door de mensen die jij er graag bij wil! Zo kan iedere vrouw stralen op haar trouwdag. Dé ideale trouwjurk vinden was nog nooit zo leuk.

 

Een magische paservaring

Tijdens je pasafspraak ontmoet je zaakvoerster Véronique. Zij neemt al je zorgen weg en ondersteunt je in de zoektocht naar de perfecte jurk. Véronique beantwoordt met veel plezier al je vragen en helpt je mogelijke zorgen te verlichten. 

Het is tijd voor het showen van je curves, bride! Ben jij die bride to be die binnenkort gaat shoppen voor een trouwjurk? Laat je dan inspireren door de prachtige trouw- en avondjurken uit onze collectie.

Your wedding Day

your dress

your journey

Your wedding day, your dress, your journey