Bruidsmode voor een maatje meer

Cermo Curves is de trendsetter in moderne xl bruidsmode en heeft een jonge visie over wat de hedendaagse plus size bruid echt van haar trouwkleed verwacht.

Cermo Curves brengt ieder jaar bruidskledij van de mooiste fashion labels en de meest getalenteerde designers. Trendy trouwjurken van oa Bridalstar, Morilee, klassevolle designstuks van Marylise of bohemian bruidsjurken van het Belgische Rembo Styling. Onze collectie heeft voor elk wat wils!

Een trouwjurk kan in verschillende stijlen ontworpen worden. De meeste van onze merken staan gekend om hun eigen specifieke stijl. Zo zijn er bijvoorbeeld de vintage ‘boho’ bruidsjurken van het Belgische Rembo Styling. Bohemian bruidskleding is anno 2023 nog steeds zeer populair. Met het Nederlandse merk  Modeca gaan we de romantische toer op, met goede pasmodellen en mooie silhouetten!  Een derde merk dat tot de absolute favorieten van onze klanten behoort is Marylise. Hun bruidscollectie kenmerkt zich door een eerder sobere en verfijnde stijl. Een Marylise trouwkleed wordt doorgaans afgewerkt met zijde, chiffon en kant. In ons assortiment trouwkledij vindt u steeds de nieuwste modetrends.

Naast onze uitgebreide collectie trouwjurken bieden wij ook tal van prachtige avondjurken aan van de beste merken zoals, de partycollectie van Rembo Styling, de Bridesmaids collectie van Morilee en noem maar op.
In verschillende modellen, kleuren en stoffen vind je dus ook bij ons jouw avondjurk vanaf maat 46 tot 64.