Afspraak maken

De snelste manier om een afspraak te maken bij onze bruidswinkel is bellen naar +32 470 74 65 30

Wil je toch liever meteen in onze agenda kijken om een afspraak te plannen? Kies dan hieronder een moment dat jou past. Na het plannen van je afspraak krijg je meteen een bevestiging in je mailbox. Niet ontvangen? Kijk ook even in je spam en stuur ons dan een mailtje. 

Enkel na afspraak

Maak een gratis afspraak

Cermo Curves
Excellent
5.0
Based on 48 reviews
Dankzij Véronique vond ik hier dé jurk. Ik ging met een heel andere keuze de winkel binnen en ging buiten met een heel andere maar supermooie jurk en een glimlach van oor tot oor. Een super service zowel van Véronique als de coupeuse. Een échte aanrader!
Wow 🤩 wat een ontvangst! Véronique zorgde ervoor dat ik de perfecte outfit vond waarin ik shine en daarbij mij op en top vrouw voel! Bedankt voor de aangename ervaring!
Ik was hier als bijzitter van mijn beste vriendin die gaat trouwen. Vanaf de eerste zin merk je hoeveel warmte Veronique uitstraalt en hoeveel passie ze in haar werk steekt. Ann kwam met het idee om in kleur en print te trouwen, Veronique raadde aan om toch een jurk te passen in het wit. Wat een bruid stond daar ineens voor onze ogen! Haar ogen straaaaaalden, en die van Veronique even hard wegens missie geslaagd. Op de 20 minuutjes die nog over bleven, heeft ook de moeder van de bruid haar outfit gevonden. Ik trouw niet, maar wegens nooit nooit te mogen zeggen wordt het: àls ik ooit trouw, kom ik naar hier. Bedankt voor de fijne ervaring en van mijn vriendin een stralende bruid te maken!
js_loader