Afspraak maken

De snelste manier om een afspraak te maken bij onze bruidswinkel is bellen naar +32 470 74 65 30

Wil je toch liever meteen in onze agenda kijken om een afspraak te plannen? Kies dan hieronder een moment dat jou past. Na het plannen van je afspraak krijg je meteen een bevestiging in je mailbox. Niet ontvangen? Kijk ook even in je spam en stuur ons dan een mailtje. 

Enkel na afspraak

Maak een gratis afspraak

Cermo Curves
5.0
Gebaseerd op 24 beoordelingen
powered by Google
Charlotte LiekensCharlotte Liekens
11:41 20 Mar 23
Véronique heeft mij enorm geholpen met het vinden van de ideale jurk. Fijn om jurken te passen bedoeld voor een maatje meer.Zeer fijne dame en zeer fijne ervaring!
Charlotte L.Charlotte L.
11:29 20 Mar 23
Mijn bruidskleed kiezen was echt een plezier bij Cermo Curves! Van het eerste contact aan de telefoon tot de laatste pasafspraak: alles is fantastisch verlopen. Véronique helpt je super goed en stelt je volledig op je gemak. Ze luistert naar je wensen en slaagt erin om de perfecte jurk te vinden voor je.Ik had op voorhand wat stress maar ik heb echt genoten van de hele ervaring om mijn bruidsjurk te kiezen.Ik straalde op mijn huwelijksdag want ik vond het echt een plezier om zo'n mooie jurk te dragen.Ik kan Cermo Curves alleen maar aanraden. Véronique en haar team zijn TOP! Een hele dikke merci!
Inge WillemsenInge Willemsen
20:44 20 Dec 22
Véronique heeft mijn huwelijk gered! Mijn man en ik wilden op zeer korte termijn trouwen. Waar andere winkels me niet meer verder konden helpen, heeft Véronique me met veel warmte ontvangen. Ik had nog een ruime keuze, zodat ik echt mijn droomjurk kon kiezen. Véronique was daarbij zeer oprecht in haar advies, niet enkel om te verkopen maar ook zodat het echt goed paste, bij mijn lijf en mijn stijl. Ik voelde me echt stralen op mijn grote dag, mijn gasten zagen dat ook. Het kleed zat als gegoten en ik wilde het ´s avonds ook gewoon niet meer uitdoen omdat het zo goed zat. Nogmaals een dikke merci voor alles!!
Sara MeertSara Meert
19:38 03 Nov 22
Ik had op voorhand zoveel stress om als plus-size bruid in een hokje terecht te komen met beperkte keuze.Véronique zorgde ervoor dat mijn paservaring leuk en stressvrij was. Ik had een overvloed aan keuze en vond een kleed dat perfect bij mijn lichaam en stijl paste.
Jannick VerbeeckJannick Verbeeck
12:36 12 Sep 22
Een hele dikke dank je wel aan Véronique en haar team! Ik was er van overtuigd dat ik nooit een bruidsjurk zou vinden waar ik me goed en mooi in zou voelen, en ik had om die reden de zoektocht naar een jurk veel te lang uitgesteld. Ik ben zo blij dat ik bij Véronique heb aangeklopt! Vol enthousiasme, met tonnen energie en met veel geduld heeft ze ervoor gezorgd dat ik toch mijn droomjurk op tijd heb gevonden. Het was een fijne ervaring, ik voelde me onmiddellijk welkom en helemaal op mijn gemak door de rust en het vertrouwen dat Véronique uitstraalt. Een oprechte dank je wel! Een aanrader voor aanstaande bruidjes die niet de perfecte maten hebben!
js_loader